• RASK LEVERING OG GRATIS FRAKT
  • KUNDESEVICE, HVERDAGER 10-16
  • UTVIDET RETURRETT PÅ ALLE VARER
  • FLOTT ANMELDELSE!

Silkepute med silketrekk

Håndsydd silkepute med mykt silketrekk
kr 1 549,00
På lager og kan sendes nå.
Gratis frakt
*
+ -

Denne håndsydde silkeputen vil garanteret gi deg et lukseriøst søvemiljø og du vil oppleve alle de utrolige egenskaper en ekte silkepute gir. Puten fås i størrelserne 45x60cm, 50x60cm og 60x63cm. Puten sikrer deg silkens gode temeraturregulerende egenskaper, samtidig som du får god nakkestøtte og ergonomisk komfort.

Ditt sovemiljø vil også endres fordi husstøvmidd ikke trives i silketekstiler. Allergikere vil derfor velge dyner og puter i silke istedet for de tradisjonelle. Dette kan du lese mer om under silkens egenskaper.

Produktspesifikasjoner
Attributtnavn Attributtverdi
Vask

Rask og gratis levering

Vi leverer gratis til hele landet.

Kundeservice, hverdager 9-16

Ring eller skriv til oss, vi er klare.

Full returrett på alle varer

Vi tilbyr gratis retur på alle varer.

  • DETALJER
  • SPØRSMÅL

VEDLIKEHOLD

Silkeputen kan vaskes, men kun ved 30 grader og skåneprogram. Puten skal lufttørkes etter vask.

I den 7. himmel

Helt fantastisk opplevelse. Føler meg i den 7. himmel. Har akkurat kjøpt dyne, puter, overmadrass og sengetøy, alt i ren silke. Har tenkt på å kjøpe det i lang tid, hadde prøvd å sove med en silkedyne en gang for lenge siden, og det var deilig. Er bare så lykkelig for at jeg gjorde det. Det beste jeg har gjort for meg selv på lang tid.

Det er en helt vidunderlig opplevelse. Føler meg som en dronning, og den vidunderlige fornemmelsen av å krype inn under den kjølige silken, som så hurtigt også gir en en skjønn, fantastisk varme og med den letthet.... kan altså ikke beskrives, skal oppleves

Cecilie K., Telemark

Trustpilot Anmelder