• RASK LEVERING OG GRATIS FRAKT
  • KUNDESEVICE, HVERDAGER 10-16
  • UTVIDET RETURRETT PÅ ALLE VARER
  • FLOTT ANMELDELSE!

Fordeler med silkedyner

Silke er allergivennlig

Silke er et naturpodukt og naturlig antiallergisk fordi husstøvmidd trives dårlig i silke. Hvis du bruker silkedyner og silkeputer reduseres antallet av hustøvmidd betraktelig. Dette kan ha en direkte positiv innvirkning på søvnkvaliteten til allergikere.

Silke er temperatur regulerende

Silke har en utrolig evne til å holde oss kjølige, når der er varmt og varme når det er kaldt. Dette på grunn av silkens evne til å lede varmen gjennom og bort fra dynen. De tradisjonelle (dun, fjær, polyester) dyner fungerer som en trykkoker. Når vi sover reflekteres varmen tilbake til dynen og holder på den. Denne prosess foregår hele natten og kan føre til overopphetning, svette og våt dyne. De langfibrede Mulberry silkedyner er produsert med en teknikk som legger flere lag av silke ovenpå hverandre. Teknikken tillater at noe av kroppsvarmen avgis, så temperaturen blir mer stabil. Dette gir en rolig og avslappet restituerende søvn hele natten. Les mer om produksjonsteknikken.

Våre produkter er STANDARD 100 by OEKO-TEX® sertificeret

Silken som brukes i produktene våre, høstes fra silkeormer som lever av blader fra naturlige og pesticid-frie Mulberry trær. Silkeormene som produserer kokongene som silken høstes fra er veldig skrøperlige. Det minste streif av pestecider fra et blad er nok til at silkeormen dør. Derfor er silkeormens miljø nødt til å være 100% økologisk. I produksjonen av silkeproduktene våre, er alle arbeidsprosesser fra A-Z utført i hånden, også kokongene plukkes og vaskes i krystallklart vann, hentet opp fra undergrunnen. Silkelands silkeprodukter er grønne og sunde produkter, fri for kjemikalier (klor til bleking) og andre urenheter som ses ofte i maskinproduserte produkter.

Velg våre silkedyner og sov godt hele året.

Alle silkedynene våre er helårsdyner. Dynenes silkefyll veier mellom 1040 og 1140 gram. Vekten varierer etter dynens lengde og kan uten problemer holde kroppen varm hele vinteren. Er du en av dem som lett blir for varm om natten, kan du overveie våres sommerdyne. Sommerdynen veier litt mindre, og egner seg til dem som liker å sove med lite over seg. Er du usikker på hva du skal velge, kan du lese mer på siden om dynevalg.

Luksus komfort

På grunn av silkens naturlige egenskaper, svøpes kroppen av silkedynen og sengetøyet. Mykt og behagelig former de seg etter din kroppsform. Silkens letthet og varme gir deg en mer komfertabel soveopplevelse. Kroppen får en mer dyp og rolig søvn når den ikke skal bruke krefter på å regulere kroppstemperaturen.

Spør oss hvis du har spesielle ønsker. Vi skreddersyr den perfekte dyne til deg.

Vi leverer også dyner på spesialmål, har du en forespørsel så kontakt oss på info@silkeland.no.

Les mer om pleie av silkedyner. Litt solskinn er alt du trenger.

Det er garantert lettere enn du tror å pleie din silkedyne så den får et langt liv. Les mer om tips og triks til å pleie silkedyner.