• RASK LEVERING OG GRATIS FRAKT
  • KUNDESEVICE, HVERDAGER 10-16
  • UTVIDET RETURRETT PÅ ALLE VARER
  • FLOTT ANMELDELSE!

Handelsvilkår

På denne siden kan du lese hvilke fordeler som gjelder når du handler på Silkeland.no. Finner du ikke svar på dine spørsmål her, er du alltid velkommen til å ringe eller sende oss en e-mail. Se våre kontakt opplysninger her.

Priser

Alle priser er inklusiv 25% moms og er oppgitt i norske kroner NOK. Vi tar forbehold for trykkfeil og avgifts- og valutaendringer.

Sikker og effektiv betaling

Silkeland tar imot betaling med Visa, MasterCard, American Express og vanlig gjeldende betalingskort. Betalingen blir først trukket fra din konto, når varen sendes fra oss. Betalingen går via en sikker SSL kryptert forbindelse fra Silkeland direkte til PBS. Kredittkortsopplysningene er beskyttet og kryptert, når de sendes til behandling ved PBS. Vi mottar ikke opplysninger om det du taster inn, men får kun beskjed om transaktionen kan godkjennes.

Leveringsomkostninger

Vi leverer via Posten til hele Norge. Vi sender også til andre land, kontakt oss vennligst på info@silkeland.no for yttereligere informasjon.

Leveringstid

Silkeland leverer vanligvis innenfor 5-7 hverdager. Vi tar forbehold for utsolgte varer og utsatt leveringstid hos Silkelands leverandører.

Reklamasjonsrett

Som kunde har du selvfølgelig lov til å reklamere over en vare, som har feil eller mangler, som var til stede da varen ble solgt. Reklamasjonsretten gjelder i 2 år og omfatter fabrikasjons- og materialefeil.

Utvidet returrett

Du har som kunde hos Silkeland 30 dages returrett på alle varekjøp. Benytter du denne rett, tilbagebetales varens pris og leveringsomkostninger. Vil du benytte din angrerett, skal du selv betale returforsendelsen, med mindre annet er avtalt. Du må ikke sende varen med postoppkrav.

Retur av varer

Retur av varer skal foregå ved at skrive til info@silkeland.no.