• RASK LEVERING OG GRATIS FRAKT
  • KUNDESEVICE, HVERDAGER 10-16
  • UTVIDET RETURRETT PÅ ALLE VARER
  • FLOTT ANMELDELSE!

Laken

Filters
SILKESENGETØY
Eksklusivt håndsydd lekkert silkelaken
kr 1 799,00
SILKESENGETØY
Eksklusivt håndsydd silkelaken
kr 2 249,00
SILKESENGETØY
Eksklusivt håndsydd lekkert silkelaken
kr 1 949,00
SILKESENGETØY
Eksklusivt håndsydd lekkert silkelaken
kr 2 449,00
rabatt SILKESENGETØY
Eksklusivt håndsydd lekkert silkelaken
kr 1 499,00 kr 1 799,00
rabatt SILKESENGETØY
Eksklusivt håndsydd lekkert silkelaken
kr 1 949,00 kr 2 249,00
TILBEHØR
kr 249,00

SILKELAKEN

Opplev den unike følelsen av å sove på et silkelaken

Med sengetøy fra Silkeland får du en fullstendig opplevelse av å sove i omgivelser av silke. Det er ikke lett å forestille seg den helt spesielle fornemmelsen før man faktisk prøver det selv. Hos Silkeland har vi sengetøy i tre forskjellige farger; champagne, ibenholt og Cafe au lait (lys beige).

Se alle våre lakener nedenfor. Ring eller send oss en melding hvis du ikke finner det du ønsker.

  • Få et allergivennlig sovemiljø
  • Oppdag Silkens fremragende temperaturregulerende effekt
  • 60 dagers full returrett på alle varer
  • Gratis levering og returfrakt

Silkelaken fra Silkeland

Våre lakener er, som alt annet sengetøy fra Silkeland, vevet av 100 % langfibret Mulberry-silke. Vi har valgt en ekstra fyldig vevning som høyner både kvaliteten og varigheten siden det er flere tråder i vevningen. Alle våre lakener finnes i de vakreste, mildeste farger, som innbyr til en avslappende og uforstyrret søvn.

Finn komplett silkesengetøy til din silkedyne her, og supplér med en av våre silkedyner for å oppnå den optimale luksus. Etter vask med vårt rengjøringsmiddel, kan du være sikker på at silken beholder fargene, fortsatt glinser og holder seg myk og smidig.

Sett god nattesøvn som første prioritet

Søvn er et grunnleggende behov som alle trenger å få dekket daglig, akkurat som vi må huske å spise og trene. Nedsatt søvnkvalitet kan på lang sikt få konsekvenser for både fysisk og mental helse. Hvis mengden søvn er for lav eller kvaliteten for dårlig, kan det gå ut over dine evner til å holde på konsentrasjon, og dine reaksjonsevner, i tillegg til at risiko for stress, depresjon og dårlig hukommelse øker. Der er mye som kan gjøres for å øke søvnkvaliteten, blant annet å sørge for at rammene er i orden, og her tror vi fast på at silke brøyter veien til drømmeland.

Opplev de mange fordelene med et silkelaken

Det er ikke tilfeldig at kundene våre er like begeistret for silke, som vi er! Fordelene som følger med silke er vanskelig å finne og sjeldent å oppleve med kunstig fremstilte tekstiler:

1) Et silkelaken er allergivennlig.
2) Silke føles svært myk for huden.
3) Silke kan absorbere fukt opptil tre ganger sin egen vekt.
4) Silke er et naturprodukt.

Hos Silkeland har vi bestemt oss for å tilby den høyeste silkekvaliteten som finnes på markedet. Det vil si at alle våre silkelakener, -dyner, -puter og -overtrekk er vevet i 100 % langfibret Mulberry-silke. Dessuten er artiklene laget for hånd, en prosess som garanterer best mulig holdbarhet og kvalitet.

Hvorfor skal jeg kjøpe et silkelaken?

Med et silkelaken kommer du til å føle at du svever på en sky eller flyr på havoverflaten. Det er temperaturregulerende, og i bruk sammen med andre silkeprodukter, kommer du aldri til å ha det for varmt eller for kaldt. Sist, men ikke minst bidrar et silkelaken til allergivennlig søvnmiljø, siden levevilkårene til husstøvmidd i silke heldigvis er skrinne og skrale. Silkelakenet kan utgjøre hele forskjellen på om du får sjansen til å stå opp på riktig eller feil side av sengen.

Pleie og vedlikehold av silkelakenet ditt

Silkelakener fra Silkeland er designet til å vare i årevis med rett pleie. Unngå direkte sollys, og vask dine silkelakener i kaldt vann, enten for hånd eller i vaskemaskin på en skånsom syklus. Vi anbefaler bruk av mildt vaskemiddel for å bevare silkens skjønnhet og mykhet over tid. Med minimal innsats vil ditt silkelaken fra Silkeland fortsette med å levere en luksuriøs soveopplevelse natt etter natt.

Alt perfekt!

God og hurtig kundeservice, hurtig levering og fantastiske produkter. Elsker simpelthen min nye dyne, pude og super lækre sengetøj. Har sjældent sovet så fantastisk og glæder mig hver dag til at komme i seng.

Mette D., Albertslund

Trustpilot Anmelder