• RASK LEVERING OG GRATIS FRAKT
  • KUNDESEVICE, HVERDAGER 10-16
  • UTVIDET RETURRETT PÅ ALLE VARER
  • FLOTT ANMELDELSE!

Silkesengetøy

Filters
SILKESENGETØY
Deilig og mykt champagnefarget sengetrekk
kr 2 499,00
SILKESENGETØY
Deilig og mykt champagnefarget sengetrekk
kr 3 099,00
rabatt SILKESENGETØY
Deilig og mykt ibenholtfarget sengetrekk
kr 2 099,00 kr 2 499,00
rabatt SILKESENGETØY
Flott mykt sengesett i ibenholt
kr 2 499,00 kr 3 099,00
SILKESENGETØY
Eksklusivt og mykt sengetrekk i cafe au lait
kr 2 499,00
SILKESENGETØY
Flott mykt sengesett i cafe au lait
kr 3 099,00
SILKEDYNER
kr 199,00

Silkesengetøy fra Silkeland

Er du på utkikk etter nytt sengetøy? Hvis du vil sove som en kongelig, gir silkesengetøy den totale følelsen av velvære og luksus natt etter natt.

Hos Silkeland får du silkesengetøy i en lekker, utmerket kvalitet, vevd av 100 % langfibret Mulberry-silke. Silkesengetøyets høye kvalitet og vevningens tykkelse (19 mm som erstatning for mer alminnelige 16 mm) sikrer et bedre og mer holdbart produkt. Du merker det gode håndverket og den eksklusive luksusen når du bytter fra sengetøy i bomull, til silke.

Silkesengetøyet krever ikke noe spesielt stell – og du får et langt mer allergivennlig sovemiljø fra første natt.

Mangler du den helt riktige silkedynen til silkesengetøyet, kan du ta en titt her. Se også vårt utvalg av silkeputer her. Sørg for at silken bevarer fargerne, at den fortsat skinner og er bløt og elastisk etter vask med vårt pleiemiddel.

I den sjuende himmel

Helt fantastisk oplevelse. Føler meg som jeg var i den 7. himmel! Har nettopp kjøpt dyne, puter, overmadrass og sengetøy, alt sammen i ren silke.

Har tenkt på å kjøpe det lenge, hadde prøvd å sove med en silkedyne en gang for lenge siden, og det var deilig. Er bare så lykkelig for at jeg gjorde det. Det beste jeg har gjort for meg selv på riktig lenge.

Det er en helt vidunderlig oplevelse. Føler meg som en dronning, og den vidunderlige fornemmelsen av å krype under den kjølige silken som så raskt også gir en skjønn, fantastisk varme på en så enkel måte.... kan altså ikke beskrives, må oppleves.

May Britt A., Åsgårdstrand

Trustpilot Anmelder