• RASK LEVERING OG GRATIS FRAKT
  • KUNDESEVICE, HVERDAGER 10-16
  • UTVIDET RETURRETT PÅ ALLE VARER
  • FLOTT ANMELDELSE!

Hvorfor Silkeland

Silkelands produkter er produsert av den beste langfibrede Mulberrysilke. Våre produkter der derfor utrolig motstandsdyktige mot bakterier og dynene og putene skal ikke vaskes/renses så ofte som tradisjonelle dyner og puter.

Etisk forsvarlig

Vi tilstreber å hele tiden å kunne tilby produkter som er produsert på en etisk forvarlig måte som Silkeland.dk kan stå inne for. Vi handler kun med produsenter som vi vet at de lokale bønder får en fair pris for silken.

Verdi for pengene

Det har vært en tidskrevende prosess å nøye utvelge våre leverandører. Vi handler direkte med de utvalgte leverandører og kan på denne måte sikre oss gode priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten

Kundeservice

Du vil få umiddebart svar på din e-mail eller telefon og vi vil selvfølgelig sende din ordre til avtalt tid. Vi er stolte over alle våre fornøyde kunder og tilstreber å yte den service som våre kunder fortjener.

Les hva kundene sier om våre produkter og service på trustpilot.

Luksus komfort

Silkens langfibrede naturlige egenskaper medfører at dynen og sengetøyet følger din kropps spesielle form og gir deg en myk og behagelig følelse. Silkens letthet og varme gir deg en komfortabel og rolig nattesøvn, da kroppen ikke skal bruke energi på å regulere kroppsvarmen natten igjennom.

Gratis levering direkte på døren

Vi leverer gratis i hele Norge via Posten. Alle ordrer får en Track&Trace kode som kan brukes til å følge pakken fra pakken er sendt til levering.

Full returrett i 60 dag

Du har som kunde hos Silkeland 60 dages returrett på alle varekjøp. Benytter du denne retten, tilbakebetales varens totale pris.

Utvalget vårt

Du kan se våre silkedyner her. Du kan se våre silkeputer her. Du kan se våres silkesengetøy her.