Kunderservice 21 98 42 26

Du har ingen varer i handlekurven.

Silkedyner

  • Silkendynene våre er fremstilt i Kina og fylt med ren Mulberrysilke.
  • Mulberry ansees for å være den fineste silkekvalitet og har fantastiske egenskaper.
  • Silkedynen er et 100% allergivennlig naturprodukt og virker temperaturregulerende.
  • Silkedynene vil gi deg en fantastisk opplevelse av velvære og luksus.

loading

Silkedyner fra Silkeland

Det er mange gode grunner til å velge en silkedyne, når du skal kjøpe en ny dyne.

Silkedyner regulerer din kroppstemperatur hele natten gjennom og sørger for at du hverken fryser eller svetter uansett årstid. Silkelands dyner er produsert av 100% økologisk ekte Mulberry silke fra Kina. Denne type silke ansees som den fineste som finnes på markedet og du vil få en luksusdyne av aller beste kvalitet.

Med en silkedyne fra Silkeland.no er du sikret et allergivennlig sovemiljø, antall husstøvmidder reduserers betraktelig, når du skifter din tradisjonelle dundyne ut med en silkedyne. Silkedynen er lett å vedlikeholde, så den holder seg ren og frisk. Du skal ikke tenke på annet en å gi etter for en god nattesøvn i drømmeland.

Når du først er eier av en silkedyne, vil du nok også ønske deg en silkepute. Se vårt utvalg av silkeputer her.

Suppler med det helt riktige sengetøy til silkedynen.

Vi anbefaler vår Pleie og specialsåpe Tenestar for å bevare silkens myke smidighet, farge og glans og silkesproduktets levetid forlenges

Når du først er eier av en silkedyne, vil du også eie en silkepute. Se vårt utvalg af silkeputer her. Finn det riktige silkesengetøy til silkedynen her. Sørg for at silken bevarer fargen, fortsatt skinner og er bløt og smidig etter vask med vårt pleiemiddel.

Det siger kunderne

Uovertruffen!

Det er de bedste dyner jeg nogensinde har sovet med. Alt jeg har læst passer. Fra jeg bestilte som var meget nemt og enkelt og til jeg fik dynerne gik kun få dage. Hele forsendelsens processen blev jeg hold orienteret om.

Jeg vil til enhver tid anbefale andre at handle hos silkeland.

Maibrit A., Ebeltoft

Se flere anmeldelser →